Glasgordijnen – Overgordijnen – Zonwering – Princen Raamdecoratie

Glasgordijnen kopen

Glasgordijnen kopen in Tongeren, Limburg? Bij Princen Raamdecoratie bieden we een uitgebreid assortiment aan glasgordijnen en inbetweens. Wij bieden glasgordijnen in verschillende systemen en stoffen, steeds op maat gemaakt. Naast de klassieke plooigordijnen kan u ook kiezen voor paneelgordijnen en vouwgordijnen in lichtdoorlatende stof. Zo behoudt u de moderne look van uw woning, zonder aan kwaliteit en leefbaarheid te moeten inboeten!

Vouwgordijnen

Voor onze vouwgordijnen gebruiken wij het gebruikvriendelijkste  systeem op de markt met wasbare stoffen, dit is van groot belang daar men een optreksysteem niet voor even hangt, het wasbare is zoals bij alle gordijnen een must, het is bijgevolg ook super simpel, ook zijn de meeste stoffen ook strijkvrij, met andere woorden een ideaal concept om uw interieur af te maken.

Aarzel dus niet om onze zaak te bezoeken, wij geven u graag meer uitleg over onze producten en helpen u met de juiste keuze te maken om uw interieur dat tikkeltje meer te geven

Paneelgordijnen

Princen raamdecoratie maakt paneelgordijnen uit o.a. screenstof en washi, in breedtes van 40 tot 130 cm per panel. Elk paar paneelgordijnen loopt in 2, 3, 4 of 5 verschillende rails. Dit maakt het mogelijk om elk paneel afzonderlijk te laten schuiven of ze achter elkaar te plaatsen als ze helemaal terug over elkaar worden geschoven. Je kan kiezen uit gelamineerd of geweven washi met toevoegingen van hout of aluminium.

Plooigordijnen

De glasgordijn is de klassieke basis voor iedere venster, deze gaan de zichtbaarheid beperken zodat men van buitenaf niet naar binnen kan kijken, maar het zonlicht wel naar binnen kan, deze worden ook vaak gecombineerd met overgordijnen die s’avonds dicht getrokken kunnen worden om het extra gezellig te maken.

Onderhoudsproducten glasgordijnen

  • TMC 520
  • Treganeuf