Glasgordijnen – Overgordijnen – Zonwering – Princen Raamdecoratie

Zonwering kopen

Wil u zonwering kopen om uw interieur te beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon? Bij Princen raamdecoratie in Limburg bieden we verschillende typen zonwering. Zo koopt u zonwering die niet enkel praktisch is, maar ook volledig bij de stijl van uw interieur past. Zonwering is beschikbaar in verschillende types: Duorollo, rollo, lamellen of jalouzieën. Kom langs in de toonzaal van Princen Raamdecoratie en krijg professioneel advies over onze zonwering. Zo ontdekt u welke zonwering het best bij u en uw woning past. Opmeting, fabricatie en plaatsing? Die is steeds volledig gratis!

Duorollo

Hetzelfde principe als het rolgordijn maar dan met twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Hierdoor kan je dus je eigen lichtinval kiezen naar gelang je behoefte.

Rollo

Speciaal ontwikkeld voor de volledige verduistering van uw slaapkamer en/of kinderkamer. Maar bestaan ook in doorkijk-versie of gewoon een dikke stof, handig als u niet zoveel plaats heeft boven uw venster en toch een mooi afgewerkt interieur wil. Dit is ook geschikt voor erg hoge en brede vensters, door de aanpassing van de dikte van het systeem.

Lamellen

Lamellen zijn uit pvc of stof gemaakt, en hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Ook hiermee kunt u zelf de lichtinval bepalen maar dan in de verticale richting, ook deze kunnen volledig verduisteren. Een twee in één concept dus, een echte aanrader voor een strak interieur. U kunt ook zelf de verschillende breedtes van de lamellen bepalen, om meer of minder licht binnen te krijgen in huis, ook hier is een uitgebreid kleurenpalet om uit te kiezen.

Jaloezieën

Eveneens zeer onderhoudsvriendelijk door zijn uitvoering in aluminium of hout. Deze kunnen verticaal gedraaid en opgetrokken worden, zo kiest u zelf uw maat van privacy.