Glasgordijnen – Overgordijnen – Zonwering – Princen Raamdecoratie

Overgordijnen kopen

Overgordijnen kopen? Overgordijnen verduisteren de kamer en zorgen voor instant gezelligheid. Princen raamdecoratie biedt overgordijnen in verschillende stijlen, zo vindt u zeker een type overgordijn dat bij uw stijl past. De klassieke plooigordijnen hebben er immers heel wat concurrentie bij gekregen. Vouwgordijnen, paneelgordijnen,.. De mogelijkheden voor overgordijnen zijn eindeloos!

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen in overgordijnenstof, is hetzelfde principe als de ‘dunne’ vouwgordijnen. Hetzelfde degelijke systeem en ook wasbare stoffen. Deze ‘dunne’ en ‘dikke’ versie kunnen ook gecombineerd worden met elkaar om uw interieur strak en af te maken.

Paneelgordijnen

Princen raamdecoratie maakt paneelgordijnen uit o.a. screenstof en washi, in breedtes van 40 tot 130 cm per panel. Elk paar paneelgordijnen loopt in 2, 3, 4 of 5 verschillende rails. Dit maakt het mogelijk om elk paneel afzonderlijk te laten schuiven of ze achter elkaar te plaatsen als ze helemaal terug over elkaar worden geschoven. Je kan kiezen uit gelamineerd of geweven washi met toevoegingen van hout of aluminium.

Plooigordijnen

De glasgordijn is de klassieke basis voor iedere venster, deze gaan de zichtbaarheid beperken zodat men van buitenaf niet naar binnen kan kijken, maar het zonlicht wel naar binnen kan, deze worden ook vaak gecombineerd met overgordijnen die s’avonds dicht getrokken kunnen worden om het extra gezellig te maken.

Onderhoudsproducten Overgordijnen

  • TMC 520
  • Treganeuf